Формулар за регистрација на возило за Зоната на ултра ниски емисии (ULEZ)

За да го регистрирате Вашето возило за ULEZ, Ве молиме започнете на тој начин што ќе креирате сметка со внесување на Вашата адреса на е-пошта и лозинка. Откако ќе отворите сметка, ќе може да внесете информации за возилото и да прикачите придружна документација. Исто така, се бара да ги прочитате и прифатите Условите за услуги и Белешката за приватност.или

LEZ Регистрација

Операторите на засегнатите возила регистрирани надвор од Велика Британија, вклучувајќи камиони, автобуси, кочии, големи комбиња, минибуси и други специјализирани возила, ќе треба да ги регистрираат нивните возила по пошта или е-пошта кај Транспорт за Лондон (TfL), доколку ги исполнуваат бараните стандарди за емисии за да возат во рамките на LEZ без плаќање на дневниот надоместок.

За понатамошни информации во врска со регистрирањето и LEZ шемата воопшто, користете го паѓачкото мени.


Изберете јазик: