Патарина во Португалија

EPC тековно раководи со собирањето на заостанатите патарини издадени за странските регистрирани возила за Ascendi ; тие ги вклучуваат Ascendi Norte, Auto Estradas do Norte, S.A. и Ascendi Grande Lisboa.

For more information about paying tolls on network management by Ascendi, please visit: https://www.ascendi.pt/en/electronic-tolls/#how_to_pay https://www.ascendi.pt/en/electronic-tolls/#how_to_pay.

Исто така, наплаќаме неплатени цени за патарини за Via Verde Portugal, S.A. Повеќе информации и Често поставувани прашања ќе најдете на https://www.portugaltolls.com/faq-perguntas-frequentes.